субота, 29 червня 2024 р.

День міста

 Сьогодні у бібліотеці відзначили День міста Павлограда .

Бібліотекарка Овчиннікова Г.М.провела віртуальну екскурсію містом , нагадала історію, та ознайомила з книжковою виставкою"Рідний Павлоград".

Для найменших Павлоградців ми підготували різноманітні активності та творчий майстер-клас " Равлик







-Павлоградик".

#до_дня_міста_павлоград2024_бібліотека

четвер, 27 червня 2024 р.

«Люблять діти овочі збирати, з них смачнючі страви готувати».

 

27 червня працівники бібліотеки провели літературно-розважальну програму«Люблять діти овочі збирати, з них смачнючі страви готувати». Бібліотекарка Крючкова Ю.С. познайомила дітей з цікавою книгою З.Мензатюк "Зварю тобі борщику"

.У цій книжечці всі казки не лише веселі й цікаві, але ще й дуже смачні. Бо коли їх читаєш, то слинка котиться. І відразу хочеться разом з Олесею та Івасем, героями цих казок, скуштувати запашного борщу, смачнючих вареників, солодких млинців та інших українських страв, які живуть не лише на вашому столі, а й у казці.
Гарно погралися - відгадуючи інгридієнти борщу та узвару - діти "зварили" смачний борщ та узвар.

середа, 26 червня 2024 р.

Єдиний День краєзнавства

 Сьогодні,26 червня відбувся єдиний День краєзнавства.

Ми запропонували юним читачам стати справжніми краєзнавцями і більше дізнатися про рідний край.Діти ознайомились з книжковою виставкою "Рідний Павлоград" , що неабияк зацікавила їх.

З метою популяризації краєзнавчої літератури , ми влаштували голосні читання казок "Казкові історії Павлоград".

Наприкінці заходу діти мали нагоду почитати, погратися та поспілкуватися з друзями. #Єдиний_день_краєзнавства_Павлоград





вівторок, 25 червня 2024 р.

 Продовжуємо нашу пізнавально-розважальну програму "Планета щасливих дітей".
Сьогодні відбулася подорож сторінками журналу " Смайлик". Наші юні  читайлики дізналися  багато цікавинок .Дітей захопили факти  про птаха, який будує своє гніздо за спиною, про ящірку, яка добре плаває, має третє око, вміє чхати і змінювати колір від зеленого до чорного, про тваринок в смугастих піжамах, які сплять стоячи по 3 години.
Жодна зустріч не проходить без гри. Діти залюбки грали в настільну гру-бродилку  та відповідали на питання вікторини "У світі тварин".
Бібліотечне літо триває, долучайтесь і Ви!

 




вівторок, 11 червня 2024 р.

Пізнавально-розважальна програма "Планета щасливих дітей"

 Літні канікули — це час, коли діти безмежно щасливі. Жодних уроків, домашніх завдань та шкільних обовязків. Тільки відпочинок, друзі,книги та розваги. Ми піготували для дітей пізнавально-розважальну програму "Планета щасливих дітей".




субота, 1 червня 2024 р.

Міжнародний день захисту дітей

 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, у бібліотеці провели день веселих розваг «Хай сонцю і квітам всміхаються діти!» Дітям були запропоновані розваги на будь-який смак: знайомство з найновішою літературою, настільні ігри, малювання на асфальті, спортивні змагання, вікторини, ігри – все це розмаїття влаштували для дітей дорослі, аби в цей день наші маленькі громадяни відчули турботу, любов, підтримку дорослих у всіх дитячих починаннях!