вівторок, 30 липня 2024 р.

Патріотичний мікс "Україну зможемо врятувати.Наш дух в силу не здолати".

 До Дня Сил Спеціальних операцій ЗСУ, у бібліотеці пройшов патріотичний мікс «Україну зможем врятувати. Наш дух і силу не здолати». 

Присутні переглянули відеоролик «Дітям про війну в Україні», ознайомились з книгою «Героям Слава» - розповідями про героїв фронту і тилу. Прочитали розповідь Вадима Дорошенко «Герой, син героя». Про хлопчика Богданчика, батько якого загинув на війни. А прослухавши пісню «Мій Татко Служить в ЗСУ» наші читачі вирішили намалювати малюнки – обереги для солдатів, які щодня жертвують собою заради нас, наших родин і нашого майбутнього. Вони дуже уважно малювали, вкладаючи любов і повагу до наших військовослужбовців. Всі малюнки та листи будуть передані нашим захистникам.




середа, 24 липня 2024 р.

Планета щасливих дітей "В гості до крокодила"

 Продовжуємо нашу пізнавально- розважальну програму «Планета щасливих дітей». Сьогодні ми запропонували юним читачам пізнавальний мікс «В гості до крокодила».

вівторок, 16 липня 2024 р.

Планета щасливих дітей

 Якщо надворі спека - завітай в бібліотеку, навіть відсутність світла не завадить дітям корисно та цікаво проводити канікули.

Сьогодні ми продовжили нашу пізнавально- розважальну програму «Планета щасливих дітей».



Ми грали в літературне лото «Казки та мультфільми». Діти читали улюблені казки вголос ,взяли участь у вікторині «Впізнай героя казок» .

Особливо діткам сподобалися завдання на кольорових папірцях - розгадати незвичайні імена героїв казок –Ушколаз, Салоручка та інші. Переставляючи літери треба було назвати справжня ім’я казкових героїв.

Жодна зустріч в бібліотеці не проходить без гри. Цього разу була настільна гра

«Лото».

неділя, 14 липня 2024 р.

День Української державності

 Напередодні Дня Української Державності наша бібліотека перетворилася на справжній осередок української культури та історії. Діти зібралися разом, щоб відзначити важливе для всіх нас свято.

 Юні читачі переглянули фільм "Скарби Української державності" та пограли в настільні ігри.


Дякуємо всім, хто приєднався до нас у цей особливий



день.

вівторок, 9 липня 2024 р.

Пізнавально-розважальна програма "Планета щасливих дітей"

 На порозі липень і ми продовжуємо нашу пізнавальну-розважальну програму «Планета щасливих дітей» сьогодні нашим читачам було запропоновано футбольний мікс: знайомство з книгою Крижанівської М.А «Дітям про футбол», діти дізнались про країну, яку вважають батьківщиною футболу, яка вага футбольного м'яча, де відбувався перший в Україні футбольний матч і інші цікавинки. Діти відповіли на питання вікторини «Знавці футболу» і весело розважились на спортивному майданчику з новим м'ячем. Дітям неймовірно сподобалась ця гра.