пʼятниця, 30 серпня 2024 р.

День пам'яті загиблих захисників України

 29 серпня у бібліотеці пройшов майстер-клас "Квітка пам'яті " до Дня пам'яті загиблих захисників України. Присутні вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання та виконали гімн України.

Ми ознайомили читачів з історією дня трагедії під Іловайськом та з книжками сучасних українських авторів, які описують події війни.






четвер, 29 серпня 2024 р.

День пам'яті захисників України

 🇺🇦29 серпня — День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

 Сьогодні всі бажаючі зможуть ознайомитись з книжковою виставкою "Непереможні" та намалювати "Сонях пам'яті




".

вівторок, 27 серпня 2024 р.

Ігротека "Розважайся,грай, читай!"

 27 серпня в рамках Літературно-розважальної програми "Планета щасливих дітей" пройшла ігротека «Розважайся, грайся і читай»

Щовівторка діти збираються у бібліотеці щоб провести час з користю.

Всі присутні з радістю ділилися своїми розповідями про те, що вони люблять робити в вільний час чи що роблять, хоч не дуже їм це до снаги.



четвер, 22 серпня 2024 р.

вівторок, 13 серпня 2024 р.

Планета щасливих дітей

 Продовжуємо нашу пізнавально- розважальну програму «Планета щасливих дітей». Сьогодні ми влаштували перегляд мультфільмів. Діти мали змогу обрати свої улюблені мультики та подивитись їх з друзями.

Втомившись від екрану, діти грали в


настільні ігри та гортали яскраві книги.

Долучайтеся і Ви!


Молодіжна вечірка

 Галасливо, весело та незабутньо 10 серпня у бібліотеці відбулась Молодіжна вечірка! На читачів бібліотеки чекали цікаві розваги. Вони з легкістю спрявлялися з різними конкурсами та загадками , грали в настільні ігри та пригощалися смаколиками.




пʼятниця, 2 серпня 2024 р.

Міжнародний день пам'яті жертв нацистського геноциду ромів

 📌2 серпня, відзначається Міжнародний день пам'яті жертв нацистського геноциду ромів. За одну добу понад три тисячі ромів загинули у таборі Аушвіц-Біркенау, що у Польщі в 1944 року.

🖋📌В ніч з 2 на 3 серпня 1944 року в таборі смерті Аушвіц-Біркенау нацисти вбили від трьох до чотирьох тисяч ромських в’язнів.

Сьогодні у бібліотеці провели інформаційну хвилину " Чорний жах".

Присутні переглянули фільм " Баба Рая. Історія ромського геноциду."