четвер, 19 грудня 2019 р.

Відео-перегляд "Новорічний серпантин"


19 грудня в Україні відзначається  День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. У цей день кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповідної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю. Колись у давнину Святий Миколай розпочав добру традицію – таємно обдаровувати дорослих і дітей. За цим прикладом батьки почали таємно класти подарунки своїм дітям, які вірили, що це – подарунки від Святого Миколая. Ось чому діти з особливим нетерпінням чекають   цього свята.
 Напередодні свята, 18 грудня, до бібліотеки сімейного читання № 5 завітали учні  3 – го класу школи № 15. У відео – перегляді «Новорічний серпантин» переплітаються  події тих давніх часів, коли жив святий Миколай, із сьогоденням. Миколай  творив добро, був  люблячим та милосердним, і став хорошим прикладом для багатьох поколінь.
      Також діти  переглянули відео ,як святкують Новий рік в різних країнах світу ,слухали та співали пісні про Новий рік. Учнями була інсценована казка Шарля Перо «Червона шапочка». А в кінці заходу всі отримали солодкі подарунки.








Немає коментарів:

Дописати коментар