Чимало сучасних господинь вважають українську кухню одноманітною, нецікавою і простою. А це далеко не так. Адже 100 років тому вона була мультикультурною та вишуканою.
В зв'язку з цим в клубі «Живчик 55+» БСЧ
№5 був проведений екскурс у давнину «Страви наших предків».Клубівці переглянули
фільми «Забуті українські страви» та «Сім страв української кухні».
Наша найперша мета – розвіяти міф, що українська кухня – це
борщ, вареники і сало, тому що вона завжди була дуже різноманітною. Величезний пласт
страв – це кухня без м’яса. Також дуже різноманітною є щоденна
кухня, українці вживали здорову їжу. Дивуємося, як господині того часу без міксерів
і всяких інших кухонних помічників давали собі раду і все встигали.
Немає коментарів:
Дописати коментар