субота, 12 жовтня 2024 р.

Проєкт "Такі РІЗ(Д)НІ люди"Літературно-ігровий захід "Єдність у різноманітті"


12 жовтня у БСЧ№ 5 було літературно-ігровий захід "Єдність у різноманітті", основною метою якого було залучити до спільного інтеркультурного діалогу представників різних національних спільнот Павлограда, зокрема дітей, та більше поспілкуватися про те, що нас об’єднує.



"Кожна людина - важлива " - основна ідея заходу, кожен, хто стає частиною міста, незалежно від свого походження, з якого міста чи країни приїхав, бо кожен творить майбутнє свого міста".
Розпочали зустріч з гри "Цікаві вітання" - вивчили вітання різних народів.
Переглянули виставу "Чия їжа смачніша" та здійснили «Кулінарну подорож» під час якої діти знайомились з національними стравамирізних країн. В ході мандрівки ділилися улюбленими стравами своїх родин.


Незабутні емоції подарував майстер клас "Ми різні, але рівні". Діти створили листівку-аплікацію на яку наклеювали людей різних національностей ,які проживають в нашому місті. На седречках писали побажання для рідної України.




Дуже сподався дітям міні-квест «Розгадай секрети України». Потрібно було розгадувати філворди та знаходити відповіді на загадках на книжковій виставці.



Захід пройшов у рамках Програми "Інтеркультурні міста" за фінансової підтримки м. Ставангер координатора української мережі інтеркультурних міст, експерта Ради Європи Ксенії Хованої-Рубікондо. Інтеркультурна клумба «Наші & Інші»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Проєкт "Такі РІЗ(Д)НІ люди"Літературно-ігровий захід "Єдність у різноманітті"

12 жовтня у БСЧ№ 5 було літературно-ігровий захід "Єдність у різноманітті", основною метою якого було залучити до спільного ...