середа, 2 жовтня 2024 р.

«Як козаки харчувалися: кулінарні традиції Придніпров’я»

 

До Дня Українського козацтва та Дня захисників і захисниць України, що відзначається в Україні 1 жовтня у бібліотеці пройшов цікавий захід «Як козаки харчувалися: кулінарні традиції Придніпров’я»

 
На заході презентувалась книжкова виставка «Моя Україна – колиска козацької слави»
Щоб поринути в минуле України на захід завітали прекрасні представниці козацького роду.
Бібліотекар Крючкова Ю.С. розповідала про козацький побут та звичаї та демонструвала козацькі смаколики на екрані.

 
Завершили захід за чашкою запашного чаю.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Майстер -клас "Творчий промінчик"

 Працівники бібліотеки в черговий раз провели захоплюючий майстер-клас "Творчий промінчик" .