середа, 2 жовтня 2024 р.

«Як козаки харчувалися: кулінарні традиції Придніпров’я»

 

До Дня Українського козацтва та Дня захисників і захисниць України, що відзначається в Україні 1 жовтня у бібліотеці пройшов цікавий захід «Як козаки харчувалися: кулінарні традиції Придніпров’я»

 
На заході презентувалась книжкова виставка «Моя Україна – колиска козацької слави»
Щоб поринути в минуле України на захід завітали прекрасні представниці козацького роду.
Бібліотекар Крючкова Ю.С. розповідала про козацький побут та звичаї та демонструвала козацькі смаколики на екрані.

 
Завершили захід за чашкою запашного чаю.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Голодомор – жнива скорботи

Голодомор – жнива скорботи 🌾 У бібліотеці відбулося вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932–1933 років — однієї з найтрагічніших сторінок ...